Anot jo, nėra pagrindo manyti, kad įžūlios Baltarusijos režimo provokacijos baigsis. Visi duomenys rodo priešingai, kad įtampa ties Lenkijos siena šiuo metu gali tik augti.

„Siekiama nelegalius migrantus, kurie dažnu atveju ir agresyvūs, demonstruoti kaip aukas ir įkaitus, kaltinant Vakarus, o ypač Lenkiją ir Lietuvą. Tai intensyviai vykdo ne tik Baltarusijos režimas, bet aktyviai į tai įsijungė ir Rusijos Užsienio reikalų ministerija ir net asmeniškai prezidentas Vladimiras Putinas. Tuo metu ties Lenkijos siena esančioje migrantų stovykloje Baltarusijos režimo pareigūnai aiškiai juos instruktuoja naudoti vaizdus su vaikais ir moterimis, nes tada „greičiau atvyks autobusai išvežti į Vokietiją”, o Baltarusijos Užsienio reikalų ministerija kviečia į stovyklas vykti tarptautinę žiniasklaidą. Tai antras, (dez)informacinis, bet gal dar šiuolaikiniame pasaulyje ir svarbesnis, frontas prieš Lenkiją, Lietuvą ir Latviją“, - savo Facebook paskyroje rašo L. Kasčiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (617)