„Prasmė šiandien išlieka tik viena – neeiliniai Seimo rinkimai. Tai yra prasmė, kuri kažką galbūt pakeistų“, – „Žinių radijui“ sakė R. Karbauskis, komentuodamas Seimo opozicijoje pasigirstančius raginimus visai dešiniųjų Vyriausybei pasitikrinti pasitikėjimą.

Visgi, prisipažino politikas, ir jis nėra šimtu procentų tikras, ar pirmalaikiai rinkimai atneštų „valstiečių“ pageidaujamas permainas valstybėje. Viskas priklausytų, tęsė R. Karbauskis, nuo dabartine valdžia nusivylusių žmonių aktyvumo.

„Mes nežinome kaip rinkimai baigtųsi. Jeigu žmonės aktyviai dalyvautų, ir šitos valdžios atžvilgiu pikti žmonės ateitų į rinkimus, tada situacija pasikeistų. Bet jei tas pyktis reikšis emigracija bei abejingumu – tada niekas nepasikeis. Konservatoriai nesunkiai laimės prie 35 proc. balsuoti ateinančių rinkėjų“, – samprotavo „valstiečių“ pirmininkas ir pažymėjo, kad dabartinė Seimo sudėtis neleidžia tikėtis valdančiosios daugumos be konservatorių.

„Prie šitos Seimo sudėties Vyriausybė be konservatorių yra neįmanoma. Įmanoma pakeisti liberalus į Sauliaus Skvernelio frakciją. Bet neaišku ar jiems to reikia“, – akcentavo politikas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)