Kadangi policijos naudojamo greičio matuoklio rodmenys buvo pripažinti nepatikimais, teismas nusprendė panaikinti vairuotojui skirtą 145 eurų baudą, o iškeltą administracinio nusižengimo bylą nutraukti.

Pergalę prieš policiją vairuotojui pavyko pasiekti ne iš karto – pareigūnų priimtą nutarimą nutarė panaikinti tik apeliacinės instancijos teismas, kurio paskelbtas sprendimas įsiteisėjo iš karto nuo paskelbimo.

Bylos duomenimis buvo nustatyta, kad vienam Klaipėdoje dirbančiam gydytojui policijos pareigūnai surašė pažeidimo protokolą su administraciniu nurodymu dėl to, kad jis uostamiestyje, kelyje Klaipėda–Kretinga, vairuodamas transporto priemonę „Nissan“, nustatytą 50 km/val. greitį viršijo 36 km/val. ir važiavo 86 km/val. greičiu. Pareigūnai vairuotojui pasiūlė iš karto sumokėti 60 Eur dydžio piniginę baudą, bet šis nesutiko, todėl jam vėliau buvo skirta 145 Eur dydžio bauda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)