Vilniuje antroje dienos pusėje truputį palis. Aukščiausia temperatūra sieks 15–17 laipsnių šilumos.

Daug kur pūs pietų, pietryčių vėjas. Šalies vakaruose jis jau pasisuks iš pietvakarių, o jo greitis sieks 7–12 m/s.

Šeštadienį taip pat daug kur palis, vėjas jau bus vakarinių krypčių, Žemaitijoje bei prie jūros dieną kai kur jo gūsiai pasieks 15–18 m/s. Šilumos bus nedaug: naktį vos 2–7, o dieną – 10–15 laipsnių.

Sekmadienį orai pradės gerėti, nes atmosferos slėgis pakils, tad lietus jau mažai tikėtinas, na nebent naktį kai kur trumpai pakrapnos, LRT Radijui sakė sinoptikas Vytautas Sakalauskas. Pūs nestiprus vakarinių krypčių vėjas, naktį debesys sklaidysis, tad darysis vis šalčiau. Rytą liks vos keli laipsniai šilumos, be to, galima tikėtis ir vėl sugrįžtančių šalnų. Dieną oras žada sušilti iki 13–17 laipsnių šilumos.

Pirmadienį orai nedaug pasikeis. Naktį lietaus, ko gero, išvengsime, o dieną vėl atkeliaus lietūs. Temperatūra bus panaši kaip sekmadienį – naktį 2–7 laipsniai šilumos ir vėl šalnų tikimybė, o dieną temperatūra žada kilti iki 12–17 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitės viduriui, antroje jos pusėje, irgi vos ne kasdien daugiau ar mažiau palis, o temperatūra po truputėlį kasdien bandys kilti, sakė sinoptikas V. Sakalauskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)