„Stiprybės ir kantrybės (palinkėčiau prezidentui, aut. p.). Ko čia daugiau palinkėsi šiais laikais“, – Delfi sakė viena moteris.

Kita vilnietė teigė, jog prezidentas G. Nausėda – santūrus žmogus.

„Jis labai gražus. Ko aš jam palinkėčiau? Svarbiausia yra sveikata, stiprybės dar. Vilties ir gerumo“, – tokį linkėjimą šalies vadovui perdavė ji.

Kitas Delfi kalbintas praeivis prezidentui linkėjo drąsos.

„Ir lyderystės didesnės“, – sakė jis.

Kita mergina G. Nausėdai gimtadienio proga linkėjo drąsos ir ryžto.

„Linkiu drąsos ir ryžto kalbėti apie visiems mums svarbias problemas. Pavyzdžiui – LGBT bendruomenės klausimus, dekriminalizaciją. Kad jis turėtų ryškesnę nuomonę, daugiau valios“, – sakė mergina.

Sveikatos šalies vadovui linkėjo ir kita vilnietė.

„Sveikatos ir visko, ko geriausio jam. Sėkmės darbe“, – linkėjo moteris.

„Norėčiau palinkėti visų pirmiausia – sveikatos. Kad išliktų toks, koks yra – žmoniškas. Dabar jis palaiko Ukrainą, mūsų piliečius. Padeda tuo, kuo gali“, – linkėjimą gimtadienio proga šalies vadovui G. Nausėdai perdavė ukrainietė.

Kita kalbėjo, jog tauta rinko prezidentą G. Nausėdą, todėl juo turime džiaugtis ir didžiuotis.

„Prezidentas yra asmenybė protinga. Ir pirmiausia jam asmeninės laimės (reikia linkėti, aut. p.). Ir kitas dalykas, kad jis tikrai garbingai, drąsiai, tvirtai ir atsakingai reprezentuotų šalį viso ko akivaizdoje – ir džiaugsmo, ir liūdesio“, – sakė Delfi kalbinta vilnietė.

Kalbinti žmonės perdavė ne tik gimtadienio linkėjimus, bet ir valstybės sritis, kurioms trūksta atidesnio žvilgsnio.

„Tokia proga galima palinkėti tik, kad žiūrėtų į teismus, į prokuratūrą ir saugumą. Kurie iš esmės yra valstybė valstybėje. Užsienio reikalai – tvarkoje, o vidaus – paleista saviveikla. Tai čia to jau negalima pateisinti. Jis lygiai tą patį kartoja, ką daro ir Valdas Adamkus“, – kalbėjo vilnietis.

„Sveikatos. Svarbiausia. Nes situacija yra sudėtinga. Tai sveikatos jam atlaikyti visą šitą spaudimą iš aplinkos, pasaulinės aplinkos“, – kalbėjo kita kalbinta vilnietė.

Delfi kalbinta moteris teigė, jog ir jos pačios vyras – tokio paties amžiaus.

„Mano vyras tai labai jaunatviškas. Bet manau, kad ir mūsų prezidentas – šalį gražiai reprezentuoja, viskas yra tvarkoje. O ką palinkėti? Turbūt kaip ir kiekvienam žmogui – taikos, ramybės šiais neramiais laikais “, – sakė ji.

„Ilgesnių pasivaikščiojimų su šuniuku“, – dar vieną gimtadieninį palinkėjimą šalies vadovui skyrė Delfi kalbintas vilnietis.

Delfi primena, kad praėjusiais metais G. Nausėdos gimtadienis buvo tuo metu, kuomet Lietuvoje galiojo griežtas karantinas. Užpraeitais metais su žmona Diana gimtadienį sutiko Nidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją