„Darbo pobūdis: merginų kalbinimas, „kabinimas“, sudominimas internetu. Anketa, kuria susirašinėsite, bus vyriška, profilis – vyriškas. Nuotraukos, aprašymai – tikri. Darbo tikslas – sudominti merginas pasimatymui, susitikimui. Bendravimas gali vykti pačiais įvairiausiais socialiniais tinklais. Kandidatas darbo vietą rinksis laisva forma“, – rašoma skelbime, kuriame pabrėžiama, kad šiam darbui ieškoma mergina.

Pateikiami ir dar keli reikalavimai – reikia puikiai išmanyti lietuvių kalbos gramatiką, turėti puikius komunikacijos bendravimo įgūdžius ir būti sumaniai.

Laisvas darbo grafikas. Gali dirbti bet kuri komunikabili, sumani mergina. Darbas iš namų ar kitos vietos, kur yra prieiga prie interneto. Gali būti studentės“, – gundoma atsiliepti į skelbimą.

Atvirai nurodoma ir alga. Po mokesčių – 350 eurų.

Būsimas darbdavys leistis į kalbas nebuvo linkęs

Įdomu ir tai, kad skelbimo autorius susijęs visai ne su viešaisiais ryšiais ar interneto projektais, o su statybomis. Individuali įmonė užsiima veikla būtent pastarojoje srityje.

Susisiekus su pačiu skelbimo autoriumi, jis patvirtino, kad iš tiesų ieško tokios srities darbuotojos, esą turi ir kelias kandidates, tačiau išgirdęs, kad bendrauja su žurnaliste, daugiau į kalbas leistis nebuvo linkęs.

„Dalinasi? Tuo skelbimu? Rimtai?“, – išgirdęs, kad šis darbo pasiūlymas plinta socialiniuose tinkluose, juokėsi jis.

„Galvoju, iš tiesų, skelbimas toks keistas galėtų būti. Jei skelbimas yra, žinoma, kad ieškau žmogaus. Užsiimame mes ir tuo. Bet nemanau, kad yra prasmė man Jums pasakoti, ką konkrečiai merginos turės daryti ir kodėl – tai laiko gaišimas būtų. Viskas yra parašyta aprašyme“, – nukirto jis.

Norite papasakoti, koks buvo įdomiausias Jūsų matytas darbo skelbimas? O galbūt, ieškodami darbo, esate kreipęsi dėl panašaus pikantiško pasiūlymo? Ką sužinojote? Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: