Kaip teigiama Pasaulio ekonomikos forumo pranešime, organizacija kasmet vertina tūkstančius kandidatų nominacijų ir atrenka labiausiai savo profesiniais ir visuomeniniais pasiekimais pasižymėjusius pasaulio lyderius iki 40 metų amžiaus.

Į šių metų jaunųjų pasaulio lyderių sąrašą įtraukti politikai, mokslininkai, organizacijų vadovai ir kitų sričių aktyvistai iš įvairių valstybių.

„Šie jaunieji lyderiai savo pavyzdžiu demonstruoja tai, ko mums šiandien labiausiai reikia: vilties, empatijos ir ryžto kurti sprendimus, galinčius pakeisti pasaulį į gerąją pusę“, – rašoma pranešime.

Į šį sąrašą anksčiau yra patekęs Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas, buvęs Didžiosios Britanijos premjeras Davidas Cameronas, „Facebook“ įkūrėjas ir vadovas Markas Zuckerbergas, „Google“ įkūrėjai Sergejus Brinas ir Larry Page‘as, žmogaus teisių aktyvistė Amal Clooney, F-1 pasaulio čempionas Niko Rosbergas ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)