Pirmadienio rytą miręs LRT laidų vedėjos, žinomos visuomenininkės E. Mildažytės vyras G. Vyšniauskas bus kremuotas. Laidotuvės vyks trečiadienį, sausio 6 dieną.

Vilniaus Bernardinų bažnyčioje trečiadienį, 9.00 val., bus aukojamos šv. Mišios už G. Vyšniauską. Atsisveikinti su velioniu galima trečiadienį nuo 11 valandos Vilniaus laidojimo rūmuose, pirmoje salėje (Olandų g. 22).

Urna išnešama 14.00 val. Laidotuvės Antakalnio kapinių menininkų kalnelyje.

Kovą G. Vyšniauskui būtų sukakę 57-eri.

A. Guoga: Gintas išėjo tikrai per anksti

„Skaudu prarasti šeimos draugą. Gintas išėjo tikrai per anksti. Tačiau ne bet kaip - stipriai mylimas savo svarbiausio gyvenimo žmogaus, žmonos Editos. Visada žavėjausi Ginto ir Editos meile, begaline pagarba ir atsidavimu vienas kitam. Daug metų juos pažinojau. Neseniai lankydamas Gintą ir, deja, žinodamas, kad einu atsisveikinti, ne pirmą kartą mačiau, kokia stipri gali būti meilė. Atrodytų, net ir mirties laukimas nėra toks baisus. Tokiais momentais supranti, kas yra svarbiausia gyvenime – mylėti ir būti mylimam. Mylėkime ir nebijokime to nuoširdžiai parodyti savo brangiausiems žmonėms iki paskutinio atodūsio“, – feisbuke parašė šeimos draugas, politikas Antanas Guoga.

Su alinančia liga – išplitusiu vidaus organų vėžiu – Gintas kovojo dvejus metus ir iki paskutinių dienų, palaikomas Editos, nenuleido rankų.

„Gintas mirė šįryt šeštą ant mano rankų – laimingas ir su šypsena. Su visa šeima atšventęs Kalėdas ir Naujuosius. Noriu padėkoti visiems, kas buvo su mumis sunkiausiu metu – gydytojams, draugams, redaktorėms... Šie dveji metai, nors ir sunkiausi, buvo laimingiausi mano gyvenime...“, – sako Edita.