„Darosi nepatogu, nes yra trukdomi pareigūnai, nes ne viename mieste keistų signalų buvo ir pareigūnai reaguoja. Tai yra negerai, man labai nepatinka, kad agresija ir pyktis... Diskusijos forma yra labai keistai suprantama, kad reikia terorizuoti šeimos narius, namiškius, vaikus... Tokia diskusijos kultūra man atrodo labai keista“, – ketvirtadienį „Žinių radijui“ teigė A. Dulkys.

„Kai man sako, išeikite su kažkuo padiskutuoti. Žinote, kai žmonės vos ne su britvomis rankose, su pagaliais ar plytgaliais svaido... Tai ta diskusija labai įdomi“, – pridūrė jis.

Šiame kontekste jis pasiuntė linkėjimą ir politikams, kurie visuomenę kursto nepasitikėti skiepais nuo COVID-19.

„Tiems politikams, matyt, reikėtų ne prie Seimo, bet diskusijas ir susirinkimus gal daryti prie COVID-19 skyrių, ten, kur reanimacijose žmonės guli. Kai tu diskutuoji su kuo nors, o ten už stiklinės pertvaros žmogus pajungtas, tai nuotaika ir argumentai girdisi kitokie.

A. Dulkys jau kurį laiką važinėja po šalies savivaldybes. Ketvirtadienį ministras lankysis Šilalės, Rietavo bei Kelmės vakcinavimo vietose. Vizito metu jis susitikęs su merais ketina aptarti skiepijimo ir testavimo procesus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1238)