„Informuoju, kad nuo šios savaitės baigiau darbą Seimo Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“ referento (atstovo spaudai) ir Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ koordinatoriaus komunikacijai pareigose. Taip pat išstoju iš šios partijos narių.

Dėkoju partijos pirmininkui Sauliui Skverneliui už pasitikėjimą, priėmimą ir konstruktyvų darbą. Džiaugiuosi, kad komandoje yra Žmogus, kuris nuoširdžiai išklauso, telkia, supranta kiekvieną.

Kad ir kaip bebūtų, aš savo darbą padariau. Prieš pusantrų metų sėkmingai sukūrėme naują demokratų frakciją Seime. Po to per 3 mėnesius įsteigėme naują partiją Lietuvoje. O tai nėra lengva. Reikia turėti ne mažiau kaip 2 000 žmonių, sutikusių jungtis prie naujos politinės organizacijos. Mes subūrėme beveik 3,5 tūkst. steigėjų. Taip pat kažkiek galėjau prisidėti prie neseniai vykusių savivaldybių tarybų ir merų rinkimų“, – rašė K. Butvydas.

Buvęs partijos atstovas savo tolesnius profesinius planus žada paskelbti vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją