„Tendencijos tokios, kad šiek tiek tikriausiai ir viršijo mano pačio prognozes, kiek planavau matyti antrųjų turų – artėjame link 10. Kai kur, aišku, tose keliose apylinkėse, kur esame antri, jei pasitvirtins, kad praeina per pirmąjį turą (konkurentai), tai neturėsime galimybių ten toliau dalyvauti, bet yra užtikrintų pasirodymų.

Štai, klausimas dėl Marijampolės, bet iš principo tikrai tendencija rodo, kad nauja politinė jėga, per metus sukūrė struktūrą, kuri sėkmingai dalyvavo rinkimuose, aiškiai atliepė gyventojų lūkesčius dėl pokyčių ir tikrai panašu, kad tai buvo išgirsta“, – Delfi sakė L. Savickas.

Pats būdamas kandidatu į Vilniaus merus, L. Savickas nesiryžo prognozuoti, kurie du politikai pateks į antrąjį turą, tačiau neslėpė turįs vilčių, kad Demokratų sąjunga sostinės taryboje turės frakciją.

„Šie rinkimai buvo tikriausiai įdomiausi tuo aspektu, kad mes turėjome kiek kandidatų, tiek apklausų, kurios parodė tą, ką tik kas norėjo. Vienintelis dalykas, kuo galima kliautis, yra bendra tendencija – gyventojų nuotaikomis. Esu tikras, kad gyventojai gyvena permainų nuotaikomis. Matome, kad ir Laisvės partijos pasirodymas akivaizdžiai rodo – ar tik nebus tai trumpalaikis politinis projektas. Aš tikiuosi, kad Vilniuje frakciją turėsime, bet, be abejo, dar reikia palaukti“, – svarstė parlamentaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją