Kaip nurodoma pranešime, vadovaudamasi ISM Statutu, ISM Valdybos reglamentu bei remdamasi tarptautine praktika, ISM universiteto valdyba gali perrinkti rektorių vadovauti antrai kadencijai. Savo sprendimą valdyba grindžia tuo, jog pastaraisiais metais ISM rodo ypač gerus rezultatus tiek verslo plėtros, tiek akademiniame lauke. Valdybos pirmininkas dr. Ramonas O'Callaghanas teigia, kad valdyba džiaugiasi ketverių pastarųjų metų ISM rezultatais.

„Tai buvo laikotarpis, kai ISM, nepaisant rimtų išorinių iššūkių, stebėjo nuolatinį studentų skaičiaus ir finansinių rezultatų augimą, solidžius akademinius rezultatus ir, žinoma, persikėlė į naujas patalpas. Daliaus Misiūno ir jo komandos darbo dėka ISM yra stipresnė institucija savo veikla, finansiškai ir akademiškai. Universitetas taip pat turi stipresnį prekės ženklą, didesnį matomumą ir aiškų bendruomenės jausmą. Mes, valdyba, pripažįstame, kad Dalius Misiūnas sėkmingai nubrėžė strateginę kryptį ir esame įsitikinę, kad jo lyderystė ISM turi tęstis ir ateinančius ketverius metus. Todėl paprašėme Daliaus tęsti darbus dar vieną kadenciją“ , – akcentavo R. O'Callaghanas.

D. Misiūnas tvirtina, kad kartu su komanda ir toliau laikysis universiteto vizijos – kurs vertę visai ISM bendruomenei ir įgyvendins darbus, kurie leistų universitetui užtikrintai būti žingsniu priekyje.

„Dėkoju valdybai už pasitikėjimą ir ISM bendruomenei už bendrus darbo metus, per kuriuos pavyko įgyvendinti daugybę universitetui svarbių projektų. Šiandien esame akistatoje su neaprėpiamomis galimybėmis, įskaitant technologijas ir tvarumo sritį, kurios pareikalauja naujo požiūrio į mokslą ir universitetą. Toliau sieksiu, kad ISM suteiktų aukščiausios kokybės mokslą, ugdytų dabarties ir ateities lyderius, gebančius įveiklinti šių dienų galimybes“, – pabrėžia rektorius.

Anot jo, didžiausia ISM jėga visada buvo ypatinga bendruomenė: studentai, alumnai, akademinis ir administracinis personalas bei verslo partneriai. „Rūpinsiuosi, kad ši bendruomenė toliau stiprėtų, o ISM jiems visiems būtų platforma, leidžianti augti profesiškai ir asmeniškai bei kurti vertę visuomenei“, – akcentuoja jis.

D. Misiūnas pirmajai kadencijai ISM universitete buvo išrinktas 2019 m. gegužę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)