Kol kas aišku tiek, kad sekmadienio popietę mergaitė išėjo iš namų Kaune, Trešnių take. Mergaitė planavo eiti link Girstučio parduotuvės, tačiau ten nebuvo. Paskutinį kartą ji pastebėta Chemijos gatvėje esančioje viešojo transporto stotelėje 16 val. 41 min.

Viena liudytoja pareigūnams pasakojo girdėjusi rėkiančią mergaitę, ši versija tikrinama.

„Tikrintos ir tikrinamos ne tik įvairios teritorijos, peržiūrinėjami vaizdo įrašai, padėsiantys patvirtinti arba paneigti 22.45 val. gautą informaciją, kad nepilnametė apie 17 val. matyta stotelėje su vyru šalia neaiškios markės automobilio“, - skelbė Kauno policijos atstovai. Šiuo metu neatmetamas ir pagrobimas.

Tikrinti reikia net keisčiausias vietas

Prie ne vienos dingusiojo paieškos praeityje dirbęs ekskomisaras Visvaldas Račkauskas kalbėjo, kad svarbiausia kruopščiai apieškoti visas vietas, kur mergaitė paskutinį kartą buvo matyta.

Jis prisiminė vieną labai seną įvykį, kai panašiomis aplinkybėmis dingo du berniukai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)