Prieš septynerius metus visą Lietuvą sukrėtė baisi žmogžudystė Suvalkijoje – vėlų vakarą trys jauni vyrai įsibrovė į senolės namus, ją smarkiai sumušė, o paskui kankindami reikalavo pinigų. Šaltakraujų nusikaltėlių nesugraudino senolės ašaros – jie dėl pinigų buvo pasiryžę bet kam. Tiesa, nors vėliau jie teisinosi, kad pensininkės neplanavo nužudyti, tačiau tai, kaip jie elgėsi, tik patvirtina, jog jiems kito žmogaus gyvybė buvo nieko verta.

Dėl šio nusikaltimo Vilkaviškio rajono gyventojai sulaukė griežtų bausmių – anksčiau teistas Mindaugas Paulauskas buvo įkalintas 15 metų, taip pat reikalų su teisėsauga turėjęs Juozas Zigmanta – 13, o iki tol neteistas Simonas Krašauskas – 12 metų. Visi trys žudikai iki šiol atlieka bausmę įkalinimo įstaigose.

Bet pataisos namai nusikaltėlių nepakeičia, daugelis jų tampa dar labiau žiauresni, o vėliau išleisti į laisvę įvykdo ne vieną nusikaltimą. Vienas iš dėl nužudymo nuteistųjų – S. Krašauskas, kuriam įkalinimo įstaigos durys turėtų atsiverti po penkerių metų, pataisos namuose gyvena pagal savo taisykles – vyras pareigūnams ne kartą įkliuvo dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)