„Aš gavau šaukimą kaip įtariamoji. Tai klausiu, už ką?“, - piktinosi A. Skučienė.

Moteris DELFI teigė, kad į apklausą buvo kviečiama liepos 16-ąją. Tačiau su prokurorais buvo suderinta ir apklausa nukelta liepos 20-ai dienai. Tą pačią dieną bus apklausiami ir V. bei L. Kedžiai.

A. Skučienė teigė, kad nepavykusio perdavimo metu pati buvo apstumdyta bei patyrė smurtą, todėl šaukimas į apklausą ir planai pateikti įtarimus jai sukėlė nuostabą.

„Turbūt įsižeidė, kad nepaėmė“, - ironizavo A. Skučienė.

„Kalbame konkrečiai apie kovo 23-ąją dieną. Kadangi surinkta pakankamai duomenų, bus pateikti pranešimai apie įtarimus dėl 231 straipsnio I dalies, tai yra dėl trukdymo antstolei atlikti savo tiesiogines pareigas. Taip pat atliekamas tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui, pagal LR Baudžiamojo kodekso 286 straipsnį. Tai dėl šio straipsnio bus teikiamas įtarimas A. Skučienei“, - DELFI teigė Panevėžio apygardos prokurorė Aurelija Gališanskytė.

DELFI primena, kad ketvirtadienį Panevėžio prokurorai planavo apklausti bei pateikti įtarimus N. Venckienei. Tačiau buvusi Kauno apygardos teismo teisėja į apklausą antrą kartą neatvyko.