„Prisipažinsiu, mane kiek nustebino teisėjos nesugebėjimas susitaikyti su pralaimėjimu, ji pasistengė dar kartą pasityčioti ne tik iš manęs, bet ir iš mano dukrelės“, - L. Stankūnaitė nurodė, kad pervesdama pinigus N. Venckienė mokėjimo grafoje įrašė nuoskaudos pilnus žodžius.

„Ūso, kaltinamo tvirkinus mažametę Stankūnaitės bute, draugei Stankūnaitei 27800 Lt pagal Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Kondratjevo 2012-03-29 ir Šiaulių apygardos teismo teisėjos Matiukienės 2012-06-08 nutartis“, - anot L. Stankūnaitės, mokėjimo grafoje pinigų paskirtį įvardijo N. Venckienė.

„Šiems pinigams dar nepasiekus mano sąskaitos viešoje erdvėje jau pasklido informacija, kad aš staiga praturtėjau ir nusipirkau mašiną – noriu pranešti, jokio automobilio nepirkau ir nežadu pirkti, o gautus pinigus atsakingai skirsiu paties brangiausio žmogaus mano gyvenime – savo dukrelės gerovei“, – pažymi motina.

Pasak L. Stanakūnaitės, šiuo metu vyksta reabilitacijos procesas, kol kas nėra aišku, kiek jis dar truks. „O kainuoja viskas, pradedant psichologų paslaugomis ir baigiant vaiko rūbeliais, žaislais bei pramogomis“, - rašo ji, pažymėjusi, jog ketina „grąžinti savo dukrelei tai, kas iš jos buvo atimta – vaikystę ir kasdienius džiaugsmus“.