Socialiniuose tinkluose aptiktos archyvinės „Luhansko liaudies respublikos“ vyriausybės administracijos ir „Luhansko liaudies respublikos“ vadovo administracijos vadovės Olgos Taraš nuotraukos, skelbia newsru.com.

Socialiniame tinkle „VKontakte“ ji pasirašo kaip „Stebuklingoji kosminė katytė“. Gali būti, kad mergina pamiršo, kaip prisijungti prie savo paskyros socialiniame tinkle, arba pamiršo, kad iš viso tokią turi, nes visos joje skelbiamos nuotraukos siekia 2009-2010 metus.

Paskyroje galima apžiūrėti ne tik O. Taraš nuotraukas, bet ir perskaityti jos įrašų sekso tema.

„Išbandykite grupinį seksą“, – ragina paskutinis „Kosminės katytės“ įrašas. Paskyroje taip pat galima rasti homoseksualų ir apsinuoginusių vyrų nuotraukų.

O. Taraš – buvusio dienraščio „Žyzn Luhanska“ direktoriaus Vladimiro Tarašo dukra. Anksčiau ji vadovavo vienam žuvies ūkiui. Paskutinį kartą viešumoje ji pasirodė per „Luhansko liaudies respublikos“ lyderio Igorio Plotnickio inauguraciją.

Priminsime, kad anksčiau socialiniuose tinkluose aptiktos itin atviros vadinamosios „Luhansko liaudies respublikos“ kultūros ministrės nuotraukos.

Rugpjūčio mėnesį ši moteris buvo užfiksuota gėdos, neapykantos ir blogio paradu pramintoje demonstracijoje, kur smalsuolių miniai buvo demonstruojami nelaisvėje laikomi vyriausybinių pajėgų kariai.