Vakaro pabaigoje klubo nariai slapto balsavimo būdu išsirinko naują klubo prezidentą. Juo tapo Marius Raugalas, jau šeštus metus Londone dirbantis mažmeninės bankininkystės ir rinkodaros srities specialistas.

Anot Vilmos, praėję metai klubui buvo itin sėkmingi.

„Pažvelgus atgal į paskutinius 12 mėnesių net sunku patikėti, kiek nuveikėme. Nuo socialinių renginių iki formalių susitikimų, nuo pranešimų konferencijose iki pavyzdinių labdaros akcijų – devinti klubo metai buvo tikrai įdomūs ir įsimintini. Širdingai dėkoju klubo valdybai, kuri nenuilstančiai dirbo visus metus: Linai Gečiauskaitei, Vaivai Katinaitei, Viktorijai Vasiliauskaitei, Mariui Raugalui ir Gedui Mitkui“, – sakė Vilma.

Vilma Midverytė

Naujai išrinktas klubo prezidentas Marius įvardijo tris svarbiausius klubo tikslus: ryšių stiprinimą tarp klubo narių ir alumni, klubo įvaizdžio puoselėjimą ir visuomeninės veiklos tolimesnę plėtrą.

Šiais metais jis tikisi toliau stiprinti klubo bendradarbiavimą su profesionaliomis organizacijomis Londone ir Lietuvoje. Marius taip pat planuoja plėsti klubo visuomeninę veiklą, kurios pagrindą sudaro jau septintus metus sėkmingai gyvuojantis ir po visą pasaulį išsiplėtęs mentorystės projektas LT Big Brother bei įvairios labdaros iniciatyvos su klubo pagrindiniu partneriu Caritas.

Ateinantys metai Londono Sičio Klubui bus ypatingi – organizacija gyvuoja jau dešimtus metus. Ta proga jau planuojami net keli jubiliejiniai renginiai šių metų vasarą ir rudenį.