Gegužės 6 d., apie 21.30 val., Vilniuje, Žirmūnų g. prekybos centro pirmame aukšte, rastas mirusio vyro (gim. 1984 m.) kūnas su sužalota galva.

Pasirodo, kad policija gavo prekybos centro „Iki“ esančio Žirmūnų gatvėje apsauginio pranešimą, kad prie įėjimo į restoraną „Čili pica“ buvo sumuštas 30-metis vyras.

Į įvykio vietą atvykę medikai vyriškį gaivino, visgi, po daugiau nei pusvalandžio buvo konstatuota jo mirtis.

Su DELFI susisiekė liudininkas, kuris teigė, kad bendroje laiptinėje įvyko konfliktas, vyriškiai susistumdė ir vienas jų buvo nustumtas per turėklus iš antro aukšto.

Anot liudininko, konfliktas tarp vyrų prasidėjo „Čili pica“ restorane, o galiausiai pasibaigė tragiškai. Su DELFI susisiekęs asmuo teigė, kad kriminalistai apie 23.40 val. vis dar dirbo įvykio vietoje.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai informavo, kad į policijos komisariatą buvo pristatytas vienas asmuo, jis galimai yra įtariamasis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Aplinkybės aiškinamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)