Lapkričio 23 d., apie 18 val. 20 min., sostinės Naujininkų mikrorajone, Dariaus ir Girėno g., pėsčiųjų šaligatvyje, peiliu buvo sužalotas 35-erių metų amžiaus vyras. Jis paguldytas ir gydomas ligoninėje.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d.).

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, dirbdami pagal šią ikiteisminio tyrimo medžiagą, jau kitą dieną, nepraėjus nė parai, apie 14 val. 50 min. sulaikė Vokietijos pilietį (gimusį 1986 m.), įtariamą šiuo nusikaltimu.

Jis sulaikytas viešbutyje Naujininkuose, jau spėjęs iš jo išsiregistruoti. Vyras ruošėsi išvykti į savo gimtąją šalį, tačiau jo planus pakeitė pareigūnai – vyrui teks užsilikti Lietuvoje.

Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jam bus pareikšti įtarimai dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Jei nukentėjusiojo sveikatos sutrikdymo mastas keisis, įtarimai gali būti perkvalifikuoti į sunkų sveikatos sutrikdymą, kadangi nukentėjusysis vis dar gydomas ligoninėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją