Vakar vakare prie Gariūnų „Subaru“ automobilių mėgėjai nusprendė pavažinėti keliu be asfalto. Slysdamas automobilis atsidūrė griovyje, kuriame purvas siekė net transporto priemonės dugną.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pagalbos prašiusi mergina (Eglė) pasakojo DELFI, kad tikrai nesitikėjo tokios aktyvios žmonių pagalbos. Pasak jos automobiliai važiavo net naktį.

Deja, bet bičiulių pagalbos neužteko ištraukti klampiame purvyne užklimpusio automobilio. Purvas siekė dureles, dugną, pasirodo, kad net ratai buvo tokie užstrigę, kad nesisuko.

Eglė pasakojo, kad ankstyvą šeštadienio rytą, kai grįžo prie užklimpusio automobilio, žmonės jau jų laukė. Žmonių noras padėti buvo didžiulis. Taip pat mergina prasitarė, kad iš viso padėti atvažiavo maždaug 10 automobilių.

Į „Subaru“ automobiliu važiavusios merginos pagalbos šauksmą atsiliepė „SOS 4/4“ klubo nariai, informavo policijos pareigūnai. Draugiški visureigių vairuotojai paskelbė „pagalbos“ sąrašą, pagal kurį bendraminčiai, bet kada pasirengę išgelbėti užstrigusį automobilį.

Nepraėjus net valandai, į pagalbą purve skęstančiam visureigiui atvažiavo keturių varomu „UAZ“. Ji vairavęs visureigiu mėgėjas Vytautas ištraukė nelaimėlį.

DELFI taip pat susisiekė ir su šios istorijos herojumi. Vytautas teigė, kad jam visada gera daryti gera ir juo labiau kai tai susiję ir su hobiu. Vyras prasitarė, kad tai jam ne pirmasis kartas, tokią pagalbą yra suteikęs dešimčiai žmonių.

Eglė dėkoja visiems už suteiktą ir siūlytą pagalbą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)