Vilniaus apskrities policija praneša, kad kovo 26 d. apie 10 val. 35 min. Vilniuje, Nemenčinės pl., Kelių policijos skyriaus pareigūnams įkliuvo keturiasdešimt trejų metų amžiaus beteisis automobilio „Audi A6“ vairuotojas.

Paaiškėjus, kad teisė vairuoti jam yra atimta, surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Nuspręsta patikrinti ir patį vairuotoją bei jo automobilį, kadangi iš salono sklido stiprus augalinės kilmės medžiagos kvapas.

Pareigūnų įtarimai pasitvirtino – „Audi A6“ durelėse jie aptiko metalinę dėžutę, kurioje buvo polietileninis maišelis su penkiomis ryškios žalios spalvos tabletėmis ir suktinė su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai – narkotinės medžiagos.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Nusikaltimu įtariamas vyras uždarytas į areštinę. Jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją