Anot policijos, rugsėjo 23 d., apie 21 val. 20 min., Vilniuje, Pylimo g., maršrutiniame autobuse, vyras (gimęs 1992 m.) spardė autobuso duris, bandydamas jėga jas atidaryti, plūdosi necenzūriniais žodžiais, o priėjęs prie vieno iš keleivių (gimusio 1967 m.) sugriebė už akinių ir numetė juos ant žemės.

Pristačius sulaikytąjį į Vilniaus apskr. VPK, T. Ševčenkos g., apžiūros metu jo kuprinėje rasta indelis, kuriame buvo plastikinis maišelis su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga, bei cigarečių pakelis, kurio viduje buvo suktinė su galimai narkotine medžiaga.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. (viešosios tvarkos pažeidimas), 259 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)