Anot policijos, spalio 6 d., apie 12 val. 21 min., sostinės T. Narbuto g., Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus 1-ojo poskyrio pareigūnų ekipažas patikrinti sustabdė automobilį BMW, kuris įtartinai manevravo tarp kitų transporto priemonių.

Sustabdžius paaiškėjo, kad jį vairuoja dvidešimt penkerių metų amžiaus vyras (gimęs 1998 m.).

Pastarasis labai nervinosi ir nenoriai atsakinėjo į pareigūnų klausimus. Paklausus, ar automobilyje yra draudžiamu daiktų, vairuotojas teigė, kad tai ne jo automobilis ir jis nežino, ar jame yra uždraustų daiktų.

Pirminės automobilio BMW apžiūros metu ant galinės sėdynės, kuprinėje, buvo rasta trys plastikiniai maišeliai, kuriuose buvo 29 rutulinės formos folijos lankstinukai, įtariama narkotinė medžiaga. BMW keleivis (gimęs 1998 m.) prisipažino, kad tai jo kuprinė, o maišeliuose yra „žolė“.

Vairuotojui taip pat teko iš apatinių ištraukti ir pareigūnams atiduoti folijos kamuoliuką su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Abu bendraamžiai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.). Jauniems vyrams gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją