Policijos departamentas informavo, kad apie 9 val. 13 min. Vilniuje, Geležinio Vilko-Žalgirio g. sankirtoje, automobilis „Volvo S60“ užvažiavo ant žalios vejos ir atsitrenkė į šviesoforo stulpą.

Pasirodo, kad nuosavu automobiliu avariją padarė ne tarnybos metu neuniformuotas neblaivus (1,63 prom.) Lietuvos kariuomenės karys (gim. 1994 m.).

Įvykio vietoje vairuotojas skundėsi krūtinės skausmais. Medikai jį apžiūrėjo, bet į ligoninę nevežė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Aiškino, kad užmigo

Pasirodo, kad į įvykio vietą atvykusiems pareigūnams karys pasakojo, jog avariją įvyko, nes užmigo prie automobilio vairo.

Pareigūnai užuodė alkoholio kvapą, paklausė ar karys vartojo alkoholiniu gėrimų, jis teigė, kad prieš 4 valandas išgėrė alkoholinį kokteilį. Vis dėlto, vairuotojas į alkotesterį pripūtė žymiai daugiau nei būtų pripūtęs nuo vieno kokteilio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją