Jauniausia prostitutė - 19 metų, vyriausia - 49 metų, praneša Vilniaus policija.

Trijų intymias paslaugas teikusių merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismui, kadangi tokio pat pobūdžio teisės pažeidimą jos jau padarė antrą kartą per metus - už tai joms gresia bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų arba administracinis areštas iki 30 parų. Kitoms, už prostituciją sulaikytoms pirmą kartą, policijoje paskirtos administracinės nuobaudos – piniginės baudos.

Kaip DELFI sakė pareigūnai, reido metu paaiškėjo, kad stočių rajono prostitučių kontingentas atsinaujino - visos trys čia sulaikytos merginos anksčiau policininkams nebuvo matytos. Dauguma stoties prostitučių - narkomanės, bet šitos, pasak pareigūnų, į narkomanes nepanašios. Bet, nors merginos naujos, kainos išliko senosios - 50 litų už kartą (prie stoties kainos mažiausios).

Kitos šešios klientų ieškojo internete. Tarp jų - ir sekso paslaugų veteranė iš užsienio. Iš Baltarusijos atvykusi 49 metų moteris turi trijų mėnesių Lietuvos vizą. Kažkada ji nuolat gyveno Lietuvoje (turėjo leidimą gyventi), bet po skyrybų išvyko atgal į Baltarusiją. O dabar vis atvyksta į Vilnių pasidarbuoti.