Policija informuoja, kad neapsieita ir be vagysčių. Spalio 31 – ąją Alytuje apvogtas butas, o Druskininkuose, iš įmonei priklausančio krovininio automobilio kuro bako pavogtas dyzelinas.

Sustabdyti neblaivūs vairuotojai Birštono ir Varėnos patruliams siūlė kyšius, kad tik nebūtų surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai. Birštoniečiams neblaivus pažeidėjas (nustatytas vidutinis girtumas) siūlė 400 litų, o varėniškiams už sunkų girtumą - 100 litų.

Trečiasis ir labai nesėkmingas bandymas papirkti, nutiko Alytuje, Juozapavičiaus gatvėje, kai greitį viršijęs 23 metų BMW vairuotojas, pareigūnus bandė papirkti 130 litų, padėdamas jį automobilyje po kilimėliu. Už šį Kelių eismo taisyklių pažeidimą jam grėsė bauda nuo 40 iki 100 litų, dabar jaunuolis gali džiaugtis užsitraukęs baudžiamąją atsakomybę.

Skaudi nelaimė lapkričio 1 –ąją įvyko kelyje Naujieji Valkininkai – Daugai – Alytus, 1 – ame kilometre, Vilniaus rajono gyventojas, vairuodamas automobilį „Audi Q7“, nepraleido ta pačia kryptimi važiavusio ir į kairę sukusio automobilio „Toyota Avensis“, kurį vairavo vilnietė moteris ir susidūrė su juo. Eismo įvykio metu nukentėjo abiejų automobilių keleiviai. Sunkiausiai sužalota dešimtmetė mergaitė, ji komos būklės išgabenta į Vilniaus vaikų ligoninę.

Lapkričio 2 – ąją, apie 15 val. Prienų r., Stakliškių sen., Giriotiškių k., ant žmonos supykęs ir ją pagąsdinti norėjęs vyriškis, padegė savo ūkinį pastatą, grasino padegti ir namą, laimei neišdrįso. Gaisro metu visiškai sudegė ūkinis pastatas ir jame buvęs turtas.