Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Ozo gatvėje automobiliu „Chrysler“ jo vairuotojas perėjoje partrenkė pėsčiąjį, pirminiais duomenimis, 15-mečiui vaikinui sužalota koja. Berniukas per gatvę ėjo jam degant žaliam šviesoforo signalui.

Avarijos liudininko teigimu, „Chrysler“ vairuotojas nesustojo ir nuvažiavo savais keliais. Nublokšto paauglio išmėtytus daiktus surinko kiti vaikai. Greitoji pagalba jį išvežė į ligoninę.

Paskui „Chrysler“ nuvažiavęs vyras policijos pareigūnams nurodė, kad pėsčiąjį sužalojęs vairuotojas įsuko į „Medžio centro“ automobilių stovėjimo aikštelę ir nuskubėjo į parduotuvę. Anot avarijos liudininko ir „Chrysler“ persekiojusio žmogaus, vairuotojas parduotuvėje pasislėpė su moterimi.

Pareigūnai žaibiškai reagavo į pilietiško asmens pranešimą. Pričiupę iš įvykio vietos sprukusį „Chrysler“ vairuotoją pareigūnai jį atsivežė į įvykio vietą. Taip pat paklausė, kodėl jis nesustojo, ar matė, kad nubloškė paauglį. Vairuotojo pasiaiškinimas pribloškė - jis viską matęs, tačiau esą „nespėjo sustoti“ ir nesustodamas nuvažiavo dar maždaug kilometrą iki prekybos centro.

Paaiškėjo, kad šis vyras neturi teisės vairuoti lengvuosius automobilius, jis gali vairuoti tik sunkvežimius.