Pirminiais duomenimis, Minties g. „Alfa Romeo“ automobilio vairuotoja pristabdė automobilį, kai priartėjo prie perėjos. Iš paskos važiavęs „Crysler Voyager“ trenkėsi į „Alfa Romeo“ galą. Abu automobiliai po smūgio atsidūrė gerokai už perėjos. Laimei, tuo metu ja nėjo žmonės.

„Crysler“ nuo smūgio iššovė saugos pagalvės. Iš automobilio išlipęs vairuotojas ėmė kalbėtis su moterimi ir ją įtikinėjo, kad nieko baisaus neįvyko, žalą atlygins draudimas. Vyras siūlė tiesiog užpildyti avarijos deklaraciją, savo kaltės jis neginčijo. Tačiau „Alfa Romeo“ vairuotojai kilo įtarimų, kad avarijos kaltininkas gali būti neblaivus. Vyras nerišliai kalbėjo, nuo jo sklido alkoholio kvapas.

Paskambinusi savo sutuoktiniui moteris papasakojo, kas įvyko, ir pasidalijo, kokie įtarimai kilo. Vyras patarė kviesti policiją, tad vairuotoja taip ir padarė. Tik tuomet ji pastebėjo, kad „Crysler Voyager“ automobiliu važiavo ir vaikas - kol moteris kalbėjo telefonu, „Crysler“ vairuotojas berniuką iškėlė iš automobilio. Pirminiais duomenimis, berniukas važiavo priekinėje keleivio sėdynėje. Per avarija iššovusi saugos pagalvė mažyliui sužalojo veidą, jam iš nosies bėgo kraujas.

Buvo iškviesti ir medikai, jie berniuką išvežė į ligoninę. Nuo „Crysler“ vairuotojo sklindantis alkoholio kvapas atvykusiems policijos pareigūnams taip pat kėlė įtarimų dėl girtumo. Vyras svirduliavo. Be to, jis pareigūnams nepateikė vairuotojo pažymėjimo.

Įvykio vietoje nuspręsta, kad 1976 m. gimęs vairuotojas turi tikrintis girtumą Priklausomybės ligų centre. Pirminio patikrinimo alkoholio matuokliu metu vyrui nustatytas girtumas viršijo 2 prom. alkoholio. Tikslūs duomenys bus atlikus kraujo tyrimą.„Crysler“ vairuotojo sūnų apžiūrėję medikai nustatė sumušimus. Berniukas išleistas į namus, rimtų traumų nenustatytą.

Sostinės policija pradėjo tyrimą dėl avarijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją