Policijos departamentas praneša, kad iš viso automobiliu važiavo trys vyrai, 1 moteris ir 4 nepilnamečiai vaikai.

Į įvykio vietą skubėjo medikai, policijos pareigūnai ir ugniagesiai. Prispaustų žmonių iš automobilio nuolaužų vaduoti nereikėjo. Tačiau dvi mergaitės įvykio vietoje žuvo.

Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė sako, kad pagal pirminius surinktus duomenis, žuvo 8 ir 9 metų mergaitės, kurios nėra seserys. 36 metų vyras, vairavęs automobilį, buvo blaivus. Vyras teigė trumpam nukreipęs dėmesį nuo kelio važiuojamosios dalies, tuo metu nesuvaldė automobilio, užvažiavo ratu į kelkraštį, o žvyruotoje dalyje pasitaikė sankasa. Nevaldomas tapęs automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.

Medikai apžiūrėjo ir į ligoninę išvežtus žmones. 30-ties keleivė patyrė daugybinius sužalojimus. Medikų priežiūroje ir 3 metų mažylis, kuris, pirminiais duomenimis, patyrė galvos traumą.

Policija tiria tikslias įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)