Pranešimas apie nelaimę buvo gautas penktadienį 19.29 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112.

Pranešama, kad Panevėžio rajone, Karsakiškio seniūnijoje, Tutiškių kaime, Lėvens g., susidūrė „Honda“, BMW ir „Fiat“ automobiliai. Yra nukentėjusių ir žuvusių.

Pirminiais duomenimis, žuvo viename automobilyje važiavę vyras ir vaikas.

Buvo prispaustų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad avarijos metu buvo stipriai sumaitotas „Fiat“ automobilis. Ugniagesiams teko vaduoti tris jame įkalintus žmones: vyrą, moterį ir vaiką.

Pirminiais duomenimis, iš automobilio ištrauktas vyras buvo jau negyvas, jam konstatuota mirtis. Išlaisvintą vaiką medikai gaivino vietoje, tačiau nesėkmingai, mažylis irgi mirė.

Iš „Fiat“ išvaduota moteris medikams perduota be sąmonės, ji išvežta į ligoninę, jos būklė nežinoma.

Žuvo 3 metų berniukas

Anot Policijos departamento, kelyje Panevėžys-Paliūniškis, ties Tutiškių k., susidūrė BMW, „Fiat Punto“ ir „Honda Civic“. Patikslinus aplinkybes paaiškėjo, kad BMW vairavo avarijos kaltininkas.

Per eismo įvykį žuvo automobiliu „Fiat“ važiavęs vyras (40 m.), 3 metų vaikas ir sužalota moteris (26 m.), kuri išvežta į ligoninę.

Taip pat sužalota automobilio „Honda“ vairuotoja (apie 50 m.), kuri išvežta į ligoninę.

Aiškėja avarijos aplinkybės

Paaiškėjo, kad BMW automobilio vairuotojas (gim. 1962 m.) neblaivus, jam nustatytas 1,15 prom. Vyriškis nenukentėjo.

Teigiama, kad kelyje yra labai didelis rūkas, dėl jo ir galėjo įvykti tragiška nelaimė.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pranešama apie uždarytą eismą. Policija ragina rinktis kitą kelią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)