Tauragės apskrities policija praneša, kad liepos 13 d. Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai gavo informacijos apie Šilalės rajono gyventoją (gim. 1982 m.), galimai auginantį augalinės kilmės narkotines medžiagas.

Atliktos kratos jo namuose ir negyvenamosiose patalpose. Per kratas ūkiniame pastate pareigūnai aptiko patalpas su specialiai sumontuota įranga kanapėms auginti bei didelį kiekį auginamų kanapių.

Liepos 19 d., apie 18 val., Šilutėje kriminalistai užfiksavo vyrą (gim. 1997 m.), pardavusį kokaino pas jį atvykusiems dviem asmenims. Pareigūnai nedelsiant atliko kratas kvaišalus platinusio vyro namuose ir rado kokaino.

Liepos 20 d. policijos pareigūnai surengė pasalą Klaipėdos mieste. Apie 16 val. 30 min. autobusų stotelėje buvo sulaikyti 2 vyrai (gim. 1996 m. ir gim. 1992 m.). Jie turėjo apie 400 g narkotinių medžiagų. Įtariama, kad tai – karfentanilis, viena iš stipriausią poveikį turinčių narkotinių medžiagų.

Liepos 27 d. pareigūnai, turėdami informacijos, kad transporto priemonėmis gali būti gabenamos narkotinės medžiagos, leidosi į šių mašinų paieškas. Viename iš automobilių aptiktas didelis kiekis kokaino. Sulaikytų narkotikų vertė juodojoje rinkoje siekia apie 150 tūkst. eurų.

Pareigūnai prašo gyventojų informuoti policiją apie jiems žinomus neteisėtus disponavimo narkotinėmis medžiagomis atvejus ir kartu siekti sumažinti šią visuomenės problemą. Apie Jums žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas galite pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją