Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba praneša, kad lapkričio 2 d., apie 20 val. į skubiosios pagalbos tarnybas kreipėsi moteris.

Ji įtarė, kad Liudvinave gyvenančiai močiutei, prižiūrinčiai jos sūnų, sutriko sveikata. Senolė, kuriai augiau nei 80 metų, serga diabetu ir dvi valandas neatsiliepia telefonu.

Atvykusiems ugniagesiams pavyko susisiekti su garbaus amžiaus moterimi. Ši teigė, kad jos sveikata nėra sutrikusi. Senolė paaiškino pareigūnams, kad yra išvykusi pas brolienę į Krosnos kaimą, o anūkas yra namuose arba lauke.

Moteris paaiškino, kad marti skiriasi su jos sūnumi, esą ji smurtavo prieš vaiką ir dėl to jai buvo apribotas bendravimas su sūnumi.

Marti su anyta bendravo telefonu. Anot senolės, marti pradėjo konfliktuoti, dėl to moteris daugiau neatsiliepė ir atmetinėjo telefono skambučius.

Ugniagesiai grįžo į komandą. Pranešimas įvardytas kaip nepagrįstas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją