2007 m. gegužės 25 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo – gegužės 22 d. 10 val. bute Vilniuje, Verkių gatvėje, rastas 1946 m. gimusio A. K. lavonas su daugybiniais smurtiniais galvos sužalojimais.

Paieška baigėsi rezultatyviai – šių metų kovo 28 dieną buvo pareikštas įtarimas A. Č. dėl to, kad 2007 gegužės mėn. 21 d., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, asmeninio konflikto su A. K. metu, jis pagriebė nuo stalo medinę statulėlę ir tyčia sudavė ne mažiau 7 smūgių A. K. į galvą. Aukai diagnozuoti daugybiniai galvos sužalojimai, pasireiškę daugybinėmis muštinėmis galvos dešinės pusės ir pakaušio žaizdomis, daugybiniais atvirais skeveldriniais kaukolės skliauto dešinės pusės kaulų lūžiais, linijiniais pakauškaulio dešinės pusės bei dešinio skruostikaulio lūžiais su plačiomis kraujosruvomis minkštuosiuose audiniuose ir su kraujo išsiliejimu po minkštaisiais galvos smegenų dangalais. Šie sužalojimus vertinami kaip sunkus sveikatos sutrikdymas, praneša Vilniaus apskrities policija.

Krauju plūstančią auką A. Č. nuvedė į vonios kambarį ir paliko, o A. K. netrukus mirė dėl sužalojimų, sukėlusių ūmų nukraujavimą iš žaizdų ir ūmią vidaus organų mažakraujystę.

Apklaustas įtariamuoju, A. Č. savo kaltę visiškai pripažino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)