„Kai grįšiu iš ligoninės, labai norėčiau pasikalbėti su sūnaus tėvu, gal jis pagaliau prisipažins sumušęs vaiką. Man tikrai negaila, kad jį uždarė dviem mėnesiams. Tačiau jeigu paaiškėtų, kad jis nekaltas, o vaiką sumušė kažkas kitas, galbūt su juo susitaikyčiau“, – sakė šešiolikmetė, kurią policijos pareigūnai bent keletą kartų apklausė kaip liudytoją. Jai jokie įtarimai iki šiol nėra pareikšti.

Berniuko motina sakė besijaučianti ramesnė, nes vaiko gyvybei pavojaus nėra. Susisiekus su ja, telefono ragelyje buvo girdėti kūdikio verksmas. Paklausta, kaip jis dabar jaučiasi, nepilnametė patvirtino, kad berniuko būklė gerėja, esą medikai žadėjo dar kartą apžiūrėti vaiko galvytę, akis ir, jeigu viskas gerai, netrukus išleisti gydytis į namus.

Mergina tvirtino, kad berniukui aklumas nebuvo diagnozuotas, tačiau regos sutrikimų yra – sūnui šiek tiek ūgtelėjus gali reikėti akinių.

Nė dviejų mėnesių neturintis kūdikis buvo stipriai sumuštas praėjusią savaitę. Tuomet jam buvo nustatyta sunki galvos trauma, kojos ir sėdmenys buvo nusėti mėlynėmis, vaikas skubiai išgabentas į Kauno klinikų vaikų reanimacijos skyrių.