Policija informavo, kad lapkričio 14 d. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams sodų bendrijoje, netoli oro uosto, įkliuvo vyras (gimęs 1984 m.) – jis, pamatęs policijos pareigūnus, išmetė polietileninį maišelį su milteliais, įtariama narkotine medžiaga.

Netoliese sulaikytas romų tautybės vyras (gimęs 1981 m.), išplatinęs tas narkotines medžiagas. Jis yra ne kartą teistas už tokio pobūdžio nusikaltimus. Policijos pareigūnai turėjo informaciją, kad šis romų tautybės narkotikų prekeivis narkotines medžiagas slepia dviračio rėme padarytoje slėptuvėje.

Pareigūnai nuodugniai apžiūrėjo dviratį, tačiau slėptuvė jau buvo tuščia. Tačiau krata jo gyvenamojoje vietoje davė rezultatų – policijos pareigūnai rado ir paėmė 1 040 eurų, galimai gautus už neteisėtą prekybą narkotinėmis medžiagomis.

Abu įtariamieji uždaryti į areštinę.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.), neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)