Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai ikiteisminiuose tyrimuose dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą platinti surengė sulaikymo operacijas – šių metų rugpjūčio 14 d. ir 18 d. Pilaitėje ir Šeškinėje sulaikė tris asmenis, įvairiose sostinės vietose neteisėtai platinusius narkotines medžiagas.

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnams talkino kolegos iš Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato bei Viešosios tvarkos valdybos Specialiosios parengties skyriaus.

Sulaikytų asmenų amžius – nuo 30 iki 40 metų. Atliktų kratų jų gyvenamuose vietose metu buvo rasta ir paimta galimai narkotinės medžiagos, svarstyklės, pakavimo priemonės, taip pat didelės pinigų sumos, galimai gautos iš šios neteisėtos veiklos.

Visiems įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti ir registracija policijos įstaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją