Pokalbio metu telefono ragelį paėmė kitas vyras, kuris prisistatė policijos pareigūnu ir nurodė, kad mergaitės gydymo išlaidoms reikia 8 tūkst. Lt. Moteriai pasakius, kad ji turi tik 1 200 litų, skambinantysis paaiškino, kad sužalotos mergaitės giminaitis netrukus ateis paimti šių pinigų. Moteris atėjusiam nepažįstamam jaunuoliui padavė 1 200 litų ir tik vėliau suprato, kad tapo sukčių auka, praneša Šiaulių apskrities policija.

Netrukus Raseinių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, bendradarbiaudami su Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnais, sulaikė ir į ilgalaikio sulaikymo patalpas uždarė įtariamus Vilkaviškio rajono gyventojus: 22 metų Dainių Kazlauską, 20-metį Rytį Žemantauską ir 17-metį A. L. bei Šakių rajone gyvenantį 25-erių Edgarą Žemaitį. Pasisavintieji pinigai surasti.

Jei yra daugiau gyventojų, nukentėjusių nuo šių asmenų ar turinčių informacijos apie jų nusikaltimus, prašytume paskambinti Raseinių rajono policijos komisariato darbuotojams telefonais (8 428) 51158, (8 428) 79627 arba Vilkaviškio rajono policijos komisariato darbuotojams telefonu (8 342) 66074.