Jau trylika kartų teistas vyras vėl į teisėsaugos pareigūnų akiratį pateko 2022 metų, lapkritį, atlikdamas laisvės atėmimo bausmę Alytaus pataisos namų atvirojoje kolonijoje.

Sargybiniai, lydėję nuteistąjį iš vieno pataisos namų sektoriaus į kitą, apžiūrėję drabužius rado du paketus. Ekspertai nustatė, kad juose buvo 10,4 g heroino.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdybos Ikiteisminių tyrimų skyriaus pareigūnai. Tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Valentinas Alekna.

Ikiteisminio tyrimo metu ir bylą nagrinėjant teisme kaltinamasis ne kartą keitė parodymus apie tai, kur įgijo narkotinių medžiagų ir kam jos buvo skirtos.

Rugsėjo 14 dieną Kauno apygardos teismas paskelbė nuosprendį: pripažino marijampolietį recidyvistu ir skyrė galutinę 13 metų laisvės atėmimo bausmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją