Vilniaus policijos pareigūnų duomenimis, narkotinių medžiagų medžioklė prasidėjo val apie 16.00 val., Žirmūnų g., Vilniuje. Dalinės apžiūros metu pas 33-ejų pilietį A. T. rastas polietileninis maišelis su augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Kiek vėliau, apie 16.45 val. įtarimų sukėlė 31-erių vyras A. S. Pelesos g. Pas jį pareigūnai taip pat aptiko polietileninių maišelių su augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Jau vakarop, 20.50 val., įkliuvo dar trys narkotikų mėgėjai. Konstitucijos pr., Vilniuje, tikrinant automobilį MB, tarp priekinių sėdynių buvo rastas polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais. Šį kartą nepasisekė visam automobilio ekipažui: 29-erių R. K., 28-erių J. A. ir 28-erių V. K.

22.00 val. pareigūnams vėl teko grįti į Žirmūnų g., kur ir prasidėjo pažeidimų virtinė. Šį kartą narkotikai rasti pas vos 17-kos sulaukusį jaunuolį J. S. Rastas polietileninis maišelis su augalinės kilmės narkotikais.

Sostinės narkomanų sujudimą vainikavo 22.50 val. Justiniškių g. sulaikytas 32-iejų vyras. Patikrinimo metu pas asmenį A. K. buvo aptiktas folijos lankstinukas su rudos spalvos milteliais kaip įtariama narkotine medžiaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)