Apie tai policijai pranešė namo gyventojas. Pamatęs, kad automobilis su diplomatiniais numeriais kliudė stovintį „Toyota Yaris“, o kaltininkas ruošiasi išvažiuoti, vyriškis išėjo į kiemą, perspėjo vairuotoją, kad jis apgadino svetimą mašiną. Pasak pranešėjo, avarijos kaltininkas buvo akivaizdžiai neblaivus. Užsienietis iš įvykio vietos nuvažiavo.

Bet iškviesti pareigūnai po kelių minučių, tikrindami aplinkinius kiemus, Ukmergės g., namo kieme, automobilį „Hyundai IX35“ surado. Prie vairo sėdėjo moteris (Baltarusijos pilietė), o keleivio vietoje - Baltarusijos Respublikos ambasados Lietuvoje patarėjas (gim. 1973 m.). Moteris pareiškė, kad ji nevairavo, ką tik įsėdo į automobilį. Diplomatas, pateikęs A kategorijos akreditacijos pažymėjimą, pasitikrinti blaivumą atsisakė.

Kelių policija medžiagą apie baltarusių diplomato nuotykius perduos Užsienio reikalų ministerijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)