Pareigūnai ieško liudininkų, balandžio 28-osios rytą ir dieną važiavusių A5 keliu Kauno r., Pagirių g., Marijampolės g. (nuo Marijampolės pusės ties Garliava) ir prie viaduko, lėtėjimo juostoje mačiusių stovintį minėtą automobilį „Mazda 323“, galimai šalia ar automobilyje esantį asmenį ar asmenis.

Taip pat asmenys, nurodytu metu ir vietoje vykę automobiliais su įrengtais vaizdo stėbėjimo registratoriais, prašomi pasidalinti su pareigūnais vaizdo įrašais.

Asmenis, mačiusius įvykį prašome atsiliepti ir susisiekti su Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurore Renata Oželiene, tel. nr. (8 37) 394440, el. p. Renata.Ozeliene@prokuraturos.lt, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyr. tyrėja Neringa Ivanauskaite, tel. nr. (8 700) 60088, el. p. neringa.ivanauskaite@policija.lt arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112. Pranešėjų anonimiškumas garantuojamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)