Kaip informavo Policijos departamentas, gegužės 6 d., apie 8 val. 40 min., Vilkaviškio r., Pūstapėdžių k., nuosavas automobilis „Audi A4“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto Lietuvos kariuomenės vyresniojo techniko (gim. 1996 m.), nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Per eismo įvykį sužaloti vairuotojas (10 val. 37 min. nuo gautų sužalojimų ligoninėje mirė) ir kartu važiavusi moteris (gim. 1998 m.), kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į Marijampolės ligoninę.

Aiškėja aplinkybės

Anot ugniagesių, buvo gautas pranešimas, kad automobilis yra nuvažiavęs ir atsitrenkęs į medį, vienas asmuo galimai prispaustas, negali išlipti, kita mergina sužeista.

„Audi A4“ automobilis buvo apsivertęs ant stogo, vairuotojo pusėje be sąmonės sėdėjo vyras. Ugniagesiai gelbėtojai atidarė automobilio duris ir ištraukė žmogų iš automobilio, perdavė medikams.

Medikai įvykio vietoje atstatė vairuotojo pagrindines gyvybines funkcijas, išsivežė į gydymo įstaigą, tačiau ten jis mirė.

Automobilio keleivė išvežta į gydymo įstaigą sąmoninga, iš automobilio išlipo pati iki ugniagesių atvykimo.

Nuo važiuojamosios kelio dalies 10 kv. m plote išsilieję naftos produktai surinkti, automobilis buvo apverstas ant ratų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Jautri žinutė

Žuvusiojo ginklo draugai iš Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono pasidalijo jautriu įrašu feisbuke.

„Nuoširdi užuojauta ne tarnybos metu žuvusio kolegos Karolio šeimai, draugams bei artimiesiems.

Mes negalime sumažinti netekties skausmo ar užpildyti atsivėrusios tuštumos, bet šią akimirką esame šalia ir liūdime kartu.

Karolis buvo tikra būrio siela – kupinas optimizmo, mėgstantis juokauti, mokantis prie kiekvieno prieiti, pakalbinti, o jei būdavo už ką, ir pabarti. Mums tavęs labai trūks, broli.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)