Šeštadienį kiek po vidurnakčio Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus r., Bezdonių sen., Bezdonių mstl., Pakalnės g. dega vagonėlis.

Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė gyvenamas vagonėlis, medinė malkinė ir 1.5 m atstumu esantis medinis sandėliukas.

Gaisrą gesino 3 ugniagesių autocisternos, gaisras numalšintas po 1 val. nakties.

Rytą paaiškėjo daugiau šio įvykio aplinkybių. Policija praneša, kad prieš vidurnaktį į namus įsibrovė 3 girti užpuolikai. Jie sumušė šeimininkus, paskui padegė jų namelį.

Policija sulaikė tris neblaivius įtariamuosius.

1969 m. gimusiam vyrui ir 1997 m. gimusiam vyrui nustatytas vidutinis girtumas. 1986 m. gimusiam vyrui – lengvas girtumas.

Visi trys uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo visuotinai pavojingu būdu, skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo bei dėl neteisėto asmens būsto neliečiamumo pažeidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)