Medikai tik užsiminė, kad mergina, greičiausiai, mirė nuo sužalojimų, patirtų krentant iš labai aukštai, tačiau tiksliai tai galės pasakyti tik tyrimą atlikę ekspertai.

Policijos pareigūnai apžiūrėjo namą. Daugiabučio laiptinėje, septintame aukšte, rasta rankinė. Visgi mįslingai mirusios merginos asmenybės tai nustatyti nepadėjo - rankinėje nebuvo jokių asmens dokumentų.

Dokumentų nerasta ir jaunos moters drabužių kišenėse. Ji neturėjo net mobilaus ryšio telefono.

Iki trečiadienio popietės merginos nepasigedo ar bent jau nepranešė apie tai pareigūnams.

Tuoj po nelaimės pareigūnai apklausė namo bendrijos pirmininkę. Moteris daugiabutyje gyvena apie 15 metų, tačiau sakė, kad merginos niekada anksčiau nematė.

Namo pirmininkė sakė nepastebėjusi, kad ji būtų ir apsilankiusi pas ką svečiuose. Niekas iš kaimynų naktį jokio šurmulio ar barnių negirdėjo.

Pareigūnai prašo šiauliečių pagalbos

Žuvusioji yra maždaug 20-25 metų amžiaus. Merginos ūgis apie 170 cm. Plaukai šviesūs. Akys rudos. Vilkėjo juodą striukę, juodas kelnes, avėjo pilkus sportinius batelius, mūvėjo šviesias kojines su rausva juostele.

Rastoje rankinėje rasta nemažai vaistų, daugiausia jų skirti skausmo malšinimui.

Asmenis, galinčius padėti atpažinti moterį, ar pasigedusius panašaus amžiaus kaimynės ar giminaitės, policija prašo paskambinti tyrėjai telefonu (8-41) 383234 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.