Į nelaimės vietą atskubėjo net trys greitosios pagalbos ekipažai. Nukentėjusieji skubiai nugabenti į ligoninę, apie jų būklę kol kas nėra žinoma.

Įvykio liudininkai socialiniuose tinkluose dalijosi prašymais padėti surasti BMW vairavusį asmenį, tačiau policijai dirbant įvykio vietoje, po kiek laiko atvyko vyras, prisistatęs incidento kaltininku. Policija DELFI teigė šiuo metu besiaiškinanti įvykio aplinkybes ir tai, ar vairuotoju prisistatęs žmogus išties yra tas pats vairuotojas.

Papildyta 16.09 val.

Policija pranešė, kad apie 21.59 val. Šiauliuose, Dubijos g., pėsčiųjų perėjoje pilkos spalvos automobilis BMW kliudė neblaivius: (2,01 prom.) moterį, gim. 1959 m. ir (2,13 prom.) vyrą, gim. 1952 m., ir pasišalino iš įvykio vietos.

Po pusvalandžio į įvykio vietą atėjo blaivus vyriškis, gim. 1991 m. prisipažino, kad yra avarijos kaltininkais. Automobilis BMW rastas daugiabučio namo kieme.

Nukentėjusioji dėl dešinės alkūnės nubrozdinimo, dešinio raktikaulio lūžio gydosi ambulatoriškai, o nukentėjusysis dėl galvos muštinės žaizdos, dubens kaulo lūžio gydomas VšĮ Respublikinės Šiaulių ligoninės, traumatologijos skyriuje. Vyras neapklaustas, nesulaikytas.

Bus atnaujinta.