Nelaimė įvyko kelyje Pabradė-Vilnius. Vilniaus rajono pakraštyje (greta - Švenčionių rajonas) "Toyota" susidūrė su į kelią išbėgusiu briedžiu. Gyvūnas žuvo, o žmonės sužaloti.

Pasak liudininkų, parlamentaras po avarijos buvo kruvinas. Tačiau, policijos duomenimis, atskubėjusių medikų pagalbos jis atsisakė. Bet politiko žmoną greitoji pagalba išvežė į ligoninę.

Automobilis labai smarkiai sudaužytas, briedis persirito per jo stogą. Mašiną mačiusieji stebėjosi, kad joje buvę žmonės liko gyvi. Policininkus stebino tai, kad per tokį susidūrimą nesuveikė nė viena automobilio saugos pagalvė.

Kęstutis Masiulis šeštadienio rytą DELFI teigė besidžiaugiantis, kad nelaimė nesibaigė tragiškai.

„Nemanau, kad būtina apie tai rašyti visur, bet kad jau rašo... Taigi susidūrėme ne su briedžiu, o briede... Automobilis ne Yaris, bet Prius... Abu aplamdyti ir medikų pasiuvinėti. Džiaugiamės kad gyvi ir stebimės kai kuriais internetiniais komentarais. Jausdamiesi anonimais, kai kas atsiskleidžia tokiom spalvom, kurių atvirai ko gero pasigėdytų. Įdomu apie tai susimąstyti. Keistas tas žmonių dualizmas tarp oficialiojo ir anoniminio „aš". Gerbiu tuos, kurių tas skirtumas nedidelis“, - kalbėjo politikas.