Prisikabino ir pradėjo šaudyti

Įvykio liudininkas DELFI teigė, kad Šančiuose kilo konfliktas tarp jaunų vaikinų, iš kurių vienas nepilnametis - sulaukęs vos 17-os.

Konfliktas kilo šalia stadiono, kai čia stovėję du vaikinai prisikabino prie šiek tiek vyresnio praeinančio jaunuolio. Šis atsikirto ir prasidėjo muštynės. Tuomet į pagalbą užpultam draugui suskubo netoliese buvę ir įvykę matę maždaug 7-8 vaikinai.

Užpuolikai pamatę, kad į pagalbą atskuba didesnės pajėgos, išsitraukė ginklą ir pradėjo šaudyti. Visi suskubo pulti ant žemės, tačiau kulkos kliudė ir sužeidė du vaikinus. Tuo pat metu į kiemą įsukinėjo automobilis "Honda Civic". Kulkos kliudė greičiausiai keleivio vietoje sėdėjusį dvidešimtmetį.

Gyvybės išgelbėti nepavyko

Draugai keliomis mašinos nukentėjusius nuvežė į Šančiuose esančią ligoninę. Vėliau sunkiausiai sužeistas dvidešimtmetis perkeltas į klinikas. Deja, jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Įvykio liudininkai pasakojo bei policijai liudijo, kad atpažino šaulį ir greičiausiai šaudė 17-etis vardu Andrius. Teigiama, kad jis jau anksčiau buvo pagarsėjęs ne pačiais geriausiais darbais. Jis iki šiol dar nerastas.

Įvykio liudininkai stebėjosi, kad į įvykio vietą policija neatsivežė kinologų su šunims, kurie būtų padėję susekti bėglius, kol šie nedingo daugiabučių kiemuose. Šaltiniai teigia, kad pareigūnai apsilankė vaikino namuose, kurie yra netoli įvykio vietos, tačiau ten nepilnamečio nerado.