Gegužės 17 d. apie 8 val. 30 min. Šalčininkų r., Vilkonių k. apleisto namo teritorijoje, rastas neteisėtai laikomas lygiavamzdis medžioklinis šautuvas.

Tą pačią dieną apie 11 val. kita krata atlikta Šalčininkų r., Žemaitėlių k. Ten gyvenamajame name rasti 2 ilgavamzdžiai šautuvai, optinis taikiklis bei įvairių šaudmenų.

Į areštinę uždarytas įtariamasis (gim. 1962 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis.

Už tai baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Ginklai Kaune ir Vilkaviškio rajone

Taip pat gegužės 17 d., apie 14 val., Kaune, Sandraugos g., bendrovės patalpose esančiame seife rastas dujinis revolveris „SMITH&WESSON“ ir penki 9 mm kalibro šoviniai.

Tą pačią dieną apie 16 val. 10 min. Vilkaviškio r., Vištyčio Lauko I k., moters (gim. 1964 m.) negyvenamame name, rastas ir paimtas neteisėtai laikomas lygiavamzdis medžioklinis šautuvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją