Kaip informavo policija, birželio 25 d., apie 14.30 val., Utenos r., Daugailių mstl. vyras (gim. 1992 m.) vairavo motorolerį „Rexy“ būdamas neblaivus (nustatytas 3,88 prom. neblaivumas), jo nesuvaldė ir atsitrenkė į sunkiasvorę transporto priemonę.

Tą pačią dieną apie 16.45 val. Jurbarko r. sav., Seredžiaus mstl., S. Šimkaus g., automobilį „VW Bora“ vairavo ir įvažiavo į kelkraštyje stovėjusį automobilį „Opel Zafira“ neblaivus vyras (gim. 1976 m.).

Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,20 prom.

Taip pat apie 20.11 val., Visagine, Taikos pr. vyras (gim. 1966 m.) vairavo automobilį „Audi“ būdamas neblaivus (nustatytas 2,72 prom. neblaivumas), jo nesuvaldė ir atsitrenkė į autobuso stotelėje stovintį „Mercedes Benz“ automobilį.

Apie 21.30 val. Kauno r., Neveronių k., automobilis „Opel“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1962 m.), pirminiais duomenimis, nuvažiavo nuo kelio ir kliudė elektros skydinę bei kelio bordiūrą.

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,03 prom.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)